ITWatch

Stofa fik 10.000 flere internetkunder i 2020

Stofa fik 8 pct. flere fiberkunder i 2020, hvor både omsætning og resultat voksede.

Foto: PR/Norlys

Landets næststørste udbyder af tv- og internet, Stofa, havde en kundefremgang på 10.000 internetkunder i 2020, skriver Berlingske.

Sammenholdt med at coronakrisen har øget efterspørgslen på hurtigere forbindelser, og at faldet i antallet af tv-kunder er bremset op efter flere års nedgang, giver det fremgang på både top- og bundlinje i Norlys-selskabet.

"Vi får ikke flere tv-kunder, så der er ikke en decideret vækst, men der er en klar, klar opbremsning af den kundeafgang, som vi har haft i nogle år. Internetforretningen og kundebasen her er i vækst, og fiberkundetallet er vokset med otte procent. Gennemsnitshastigheden for nye kabel-tv-kunder er vokset fra 86 megabit i sekundet til 243 Mbit og for nytilkomne fiberkunder fra 102 til hele 284 Mbit," siger Sune Nabe Frederiksen, adm. direktør for Norlys Digital, til Berlingske.

Omsætningen i selskabet i hele 2020 endte på 2,43 mia. kr. sammenlignet med 2,16 mia. kr. året før – en fremgang på 12 pct. Driftsresultatet går fra 28 mio. kr. i 2019 til 78,6 mio. kr. i 2020.

Norlys-direktør efter fusion: Vi har undervurderet synergipotentialet

Norlys gør klar til ny virkelighed med regulering 

Mere fra ITWatch

TDC taber terræn igen

Det går fortsat tilbage for Danmarks største telekoncern, TDC, der i årets første kvartal tabte både kunder og omsætning. Selskabet skærer ned med hård hånd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs