ITWatch

Telenor stiger på udsigt til mobilfusion i Malaysia

Telenor melder om fremskredne forhandlinger om at fusionere selskabets malaysiske aktiviteter med Axiata Groups aktiviteter i landet.

Foto: Telenor/PR

Telenor stiger 2,5 pct. til 154,40 norske kr., efter at den norske telekoncern og Axiata Group har meldt om fremskredne forhandlinger om at fusionere deres malaysiske mobilaktiviteter. En sammenlægning vil skabe den største mobiloperatør i landet målt på antallet af abonnenter, skriver Bloomberg News.

Telenors Digi-division er i forhandlinger med Axiata Group, og finanshuset Goldman Sachs ser aftalen som positiv med henvisning til de synergier, der kan blive høstet.

Dog pointerer finanshuset, at synergieffekterne næppe vil kunne måle sig med en større aftale, der tidligere har været fremme som en mulighed.

Den fusionerede enhed vil have omkring 19 mio. mobilbrugere samt have en samlet omsætning på 12,4 mia. ringgit svarende til cirka 19 mia. kr.

TDC og Ericsson gør status på 5G-pilotprojekt med Grundfos 

Ukendt teleselskab står for fiberudrulning i Nordsøen 

Mere fra ITWatch

Investering skal gå til udvikling i nyt fintech-selskab

Det godt et år gamle fintech-selskab Anyday lukkede tidligere på ugen en investeringsrunde. Pengene skal primært gå til udvikling af virksomhedens betalingsløsning, Anyday Split. Resten skal bruges på markedsføring, fortæller direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs