ITWatch

Norlys sender ledere på kursus i at forebygge og håndtere sexchikane

Interessen for lederkurser i at bekæmpe sexchikane er eksploderet, og hos tele- og energiselskabet Norlys opfordrer man alle sine ledere til at deltage.

Foto: Norlys

Siden efteråret er debatten om sexchikane på arbejdspladser blusset op, og tusindvis af ledere strømmer til kurser, der skal lære dem at håndtere og forebygge seksuelle krænkelser.

Ifølge Finans har 3000 ledere tilmeldt sig et kursus under fagorganisationen Lederne, og blandt andet tele- og energivirksomheden Norlys opfordrer alle sine ledere til at deltage.

"Vi skal i fællesskab have sat en stopper for sexchikane på det danske arbejdsmarked. Det kræver, at vi som virksomheder sikrer, at vores ledere har den nødvendige viden til at sikre en god kultur på arbejdspladsen og de rette værktøjer til at håndtere det på den rigtige måde, hvis der alligevel opstår konkrete sager," siger Niels Duedahl. adm. direktør i Norlys, til Finans.

Allerede i efteråret afholdt tele- og energiselskabet webinar for alle ledere og udarbejdede forskellige rammer for håndtering af eventuelel krænkelser.

Kvindelige tech-iværksættere oplever forskelsbehandling fra investorer på grund af deres køn

ITB-direktør: "Vi krænker folk hver dag" 

Mere fra ITWatch

Itm8 får nye ejere i stor handel

Kapitalfonden Axcel har købt it-virksomheden Itm8 i, hvad der ifølge Børsen er kapitalfondens største opkøb til dato. Partner erkender, at der er tale om en stor mundfuld.

Freelance it-konsulenthus lander rekordresultat

IT-konsulenthus landede i 2021 en omsætning på 618 mio. kr., og det er ny rekord for freelance-konsulenthuset. Usikkerheden i verden i forbindelse med pandemien og konflikten i Ukraine har haft positiv indvirkning på selskabets resultat, ifølge selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs