ITWatch

Stort set alt går baglæns i TDC's Nuuday

TDC's kundeselskab Nuuday, som mange venter skal sælges fra på et tidspunkt, oplever tilbagegang på snart sagt alle parametre, viser selskabets regnskab.

Foto: Mads Claus Rasmussen//

Nuuday, der er den samlede enhed for alle TDC's kunder, oplever en tilbagegang på nærved alle områder, viser TDC's netop aflagte regnskab.

Nuudays omsætning faldt sidste år med 5,6 pct., så den ender på 17,7 mia. kroner og drifstindtjeningen, ebitda, der er en central regnskabslinje for teleselskaber, falder tilsvarende med knap 5 pct. i forhold til 2019.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs