ITWatch

Telia får blåstemplet klimamål

International organisation blåstempler Telias klimamål, skriver Børsen. Teleselskabet har en ambition om at være CO2-neutral i 2030.

Foto: Telia/PR

Den internationale klimainstans Science Based Targets Initiative (SBTI) har blåstemplet Telias klimamål, der går ud på at blive klimaneutral i 2030, skriver Børsen.

Telia er dermed et af de 500 selskaber, der på verdensplan har fået blåstemplingen fra SBTI. Blåstemplingen, som Lego og Rockwool også har fået, er blandt andet et udtryk for, at virksomhedernes klimamål lever op til "videnskabelige standarder."

Inden 2025 vil Telia blandt andet halvere CO2-udledningen på egne områder og sænke udledninger i forbindelse med solgte og leasede produkter med 29 pct.

"Vi har lagt en proces frem til 2025 for, hvilke mål vi skal nå og de indsatser, vi kigger ind i. Vi er good to go, vi kender vores tal, vi ved, hvor vi skal hen. Det hele er godkendt," siger Julie Nilsson Bour-Hil, direktør for kommunikation og bæredygtighed i Telia Danmark, til Børsen.

Teleselskaberne er begyndt at fremhæve Ericsson og Nokia som sikre

Telia finder ny kommerciel direktør for privatforretning internt 

Mere fra ITWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs