ITWatch

Arrangør sætter ny dato på telebranchens globale topmøde

Mobile World Congress vender tilbage til næste sommer, lyder melding fra arrangør.

Foto: PR

Da covid-19-virussen spredte sig som en løbeild i foråret, besluttede arrangøren bag Mobile World Congress (MWC) i Barcelona at trække stikket på årets udgave, men nu er der kommet en dato på 2021-udgaven, skriver Reuters.

Det betyder, at den globale teleindustri efter planen sætter hinanden i stævne fra 28. juni til 1. juli 2021 i den spanske storby, fastslår brancheorganisationen GSMA, som står bag MWC.

"Det (arrangementet, red.) bliver fysisk. Det bliver ansigt til ansigt. Men det vil have en større virtuel komponent," udtaler generaldirektør for GSMA, Mats Granryd, til Reuters.

Brancheorganisationen, der tæller 750 operatører og mere end 400 andre selskaber med relation til telesektoren, forventer dog, at deltagerantallet bliver lavere end de 110.000 gæster, som traditionelt har deltaget i arrangementet i Barcelona.

Den nye dato for 2021 kommer efter, at MWC oprindeligt planlagde at afholde messen i begyndelsen af marts.

Nyt digitalt tv-produkt fra Yousee skal hive ny målgruppe ind i butikken 

Fastspeed får adgang til endnu et fibernet 

Mere fra ITWatch

IBM-psykolog: Hos os er det okay ikke at have ja-hatten på

Mens IBM det sidste års tid har gennemgået nogle af de største forandringer i nyere tid, er stressniveauet i virksomheden ikke eksploderet. Forklaringen skal blandt andet findes i et målrettet arbejde med ledernes syn på de ansatte, forklarer psykolog Cecilie Demkjær Schultz Pedersen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs