ITWatch

Telebranchen har forståelse for statsministerens sikkerhedspolitiske tanker

Det møder forståelse hos telebranchen, at regeringen barsler med ny lovgivning, der skal skærpe kontrollen med teleleverandørerne. Men det kan blive dyrere at drive teleselskab, påpeger telelobbyist.

Teleindustrien har forståelse for, at regeringen vil stramme kontrollen med leverandører, lyder det fra direktør Jakob Willer. | Foto: Nima Taheri

Telebranchen står indtil videre bag statsminister Mette Frederiksen (S) i hendes plan for at skærpe kontrollen med telenettet og anskue telekommunikation som en del af sikkerhedspolitikken.

"Jeg vil godt udtrykke forståelse for, at de her skridt bliver taget. Det er ikke overraskende, at man nu når hertil," siger Jakob Willer, direktør i lobbyorganisationen Teleindustrien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Dansk AI-startup vil hente 150 mio. kr. til international vækst

Techbbq: Certainly oplever stor interesse fra udenlandske fonde, og nu er det op til direktør Henrik Fabrin at vælge, hvilken investor den danske startup skal gå med. "Al kapital er jo ikke den samme," siger han. Målet er at hente mindst 150 mio. kr. inden for det næste halve år og at lave en børsnotering om fem år.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs