ITWatch

Fastspeed runder 30.000 kunder

Efter et år på markedet har bredbåndsudfordreren Fastspeed kapret 30.000 kunder. "Vi har taget en position og vist, hvor enkelt det kan gøres," lyder det fra direktør.

Fastspeeds adm. direktør Jens Raith (th.) ses her sammen med kommerciel direktør Morten Boe. | Foto: Fastspeed/PR

Det er en tilfreds Fastspeed-direktør Jens Raith, der kan fejre selskabets et års fødselsdag. Det sker samtidig med, at bredbåndsudfordreren rammer en milepæl med 30.000 kunder i butikken.

"Vores oprindelige ambition om at sætte en ny agenda i bredbåndsmarkedet er i dén grad lykkedes for os, og at vi – på Fastspeeds ét-års fødselsdag – kan fejre, at vi har rundet 30.000 kunder, det gør mig både stolt og glad," udtaler Jens Raith i en pressemeddelelse.

Tidligere lød målsætningen på, at Fastspeed skulle nå 20.000 kunder i løbet af de første to leveår, men den blev allerede opfyldt i slutningen af januar. Nu lyder ambitionen på 40.000 kunder i slutningen af 2020.

Tilstrømningen af kunder skyldes ifølge direktøren, at Fastspeed er lykkes med sit koncept.

"Vi har taget en position og vist, hvor enkelt det kan gøres. Vores idé om at sælge ét helt enkelt bredbåndsprodukt med én hastighed på 1.000 Mbit – det bedst mulige produkt uden begrænsninger, til en pris hvor alle kan være med – har i dén grad sat en ny standard i markedet og sat konkurrenterne under pres," udtaler Jens Raith.

Indtil videre har Fastspeed leveret bredbånd til sine kunder via TDC Net og EWII Fiber. Det betyder, at selskabet i dag kan nå omtrent halvdelen af kunderne på markedet i Danmark, men fremadrettet ønsker Fastspeed at få aftaler i stand med flere fiberudbydere.

"Ud over at bygge en solid kundebase er det første år også gået med at bygge en stærk organisation og strømlinede processer. Det gør, at vi er parate til et nyt kapitel, hvor vi i det nye år vil arbejde hårdt for at øge dækningen yderligere ved at komme ind på flere fibernet i Danmark," udtaler Jens Raith.

Millionbevilling skal sætte gang i brugen af 5G i virksomheder 

Her er TDC's nye bestyrelse

Topchefer undrer sig over Microsoft-chefs bestyrelsespost i TDC 

Mere fra ITWatch

Hurtig vending i it-branchen efter coronakrisen

Markedet for it er buldret tilbage efter krisens værste år, viser nye tal. Fremgangen er langt større end ventet, mener IDC Nordic, der står bag tallene. Og tallene bekræftes af IT-Branchen, der aldrig har haft så travlt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs