ITWatch

Topchefer undrer sig over Microsoft-chefs bestyrelsespost i TDC

Det skaber forundring, at Microsofts vesteuropæiske chef, Marianne Dahl, har fået sæde i TDC's bestyrelse. Det siger to af Microsofts samarbejdspartnere, som samtidig er konkurrenter til TDC. "Der er problemstillinger forbundet med det," lyder det fra Globalconnect, mens Ateas formand forventer, at der er styr på det.

Det kan udløse potentielle interessekonflikter, at Marianne Dahl ved siden at sit topjob i Microsoft skal sidde i TDC's bestyrelse, lyder det fra flere sider. | Foto: Anne Mie Dreves / Microsoft / PR

Det vækker bekymring for interessekonflikter, at en central direktør i Microsoft skal være medlem af TDC's bestyrelse. Sådan lyder det fra teleselskabet Globalconnect, der samarbejder tæt med Microsoft og samtidig er konkurrent til TDC.

Her er adm. direktør Martin Lippert ikke begejstret for, at Marianne Dahl fremover skal sidde i bestyrelsen hos en af hans største konkurrenter ved siden at sit job som chef for Microsofts vesteuropæiske aktiviteter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs