ITWatch

Tele-topchef afviser fyringer i de næste tre måneder

Topchefen i den britiske pendant til TDC, British Telecom, lover sine ansatte, at de ikke mister deres arbejde i de næste tre måneder, skriver Berlingske.

Foto: Antonio Calanni/AP/Ritzau Scanpix

Philip Jansen, der er topchef i teleselskabet British Telecom (BT), lover, at ingen ansatte vil blive fyret i de næste tre måneder på trods af coronakrisen, skriver Berlingske.

"I den nærmeste fremtid – mindst tre måneder – vil ingen kollega i BT, OpenReach, EE eller Plusnet miste deres job som følge af de ændrede markedsbetingelser, som coronavirussen har bragt med sig. Det er et løfte. For det andet ønsker jeg ikke, at nogen af jer skal være bekymrede over, om I vil få løn. Det løfte, som jeg gav jer alle ved begyndelsen af udbruddet af coronavirus gælder stadig: Vi vil fortsætte med at betale jer alle, i mindst tre måneder, uanset omstændighederne," skriver Philip Jansen i et brev til de ansatte.

Telechefen, der er en af Storbritanniens rigeste topchefer, har også besluttet at forære sin egen løn til sundhedspersonale i det næste halve år.

Ny TDC-topchef blev væk fra sin egen udnævnelse – og det var helt efter planen

Britiske mobilmaster er blevet vandaliseret efter corona-konspiration

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger