ITWatch

TDC i nybrud: Sænker engrospriser på fiber markant

TDC's netselskab TDC Net gennemfører nu første store tiltag i koncernens nye strategi. TDC Net sænker priserne for engrosadgang til sine fibernet markant og forventer, at det skal gavne slutbrugerne. "Det her er en tydelig markering af, at nu er det hele anderledes," siger TDC-chef.

Foto: PR

TDC Net gennemfører nu første markante tiltag efter opdelingen af koncernen i to selskaber. TDC sænker priserne for engrosadgang til selskabets højhastigheds fiberkabler med 17 pct. Det vil gøre priserne lavere end de mindste krav, myndighederne stiller til TDC, og det er et nybrud, siger næstkommanderende i TDC Net, Robert Dogonowski, til ITWatch.

"Det her er en tydelig markering af, at nu er det hele anderledes. Dette er et element af den nye strategi, og prisen på fiber er afgørende for, at vores infrastruktur bliver udnyttet. Vi har ingen holdning til, hvem der udnytter vores infrastruktur. Den skal bare udnyttes så meget som muligt – og det sker bedst med sund konkurrence," siger han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Efter salg til kapitalfond: Nu skal forretningen tidobles

Softwareselskabet Timextender blev fornylig solgt til kapitalfond for stort trecifret millionbeløb efter i årevis at have leveret underskud på underskud. Nu skal omsætningen øges med raketfart, lyder det fra stifter og direktør Heine Krog Iversen, der reinvesterer i selskabet efter salget.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs