ITWatch

Ejerne bag Waoo vil have fjernet begrænsning for storaktionær

En allonge i ejeraftalen mellem de tre ejerselskaber i Waoo har hidtil betydet, at Fibia, trods sin position som største aktionær, ikke har kunnet blokere beslutninger truffet i ejerkredsen. Ejerne har nu anmodet Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen om at ophæve allongen ved årsskiftet. (Rettet)

Foto: Morten Degn

Rettet d. 16 december kl. 09.38. Tidligere fremgik det, at ejerne af Waoo havde anmodet styrelsen om at lade allongen i ejeraftalen udløbe. Dette er ikke korrekt. Allongen udløber af sig selv ved årsskiftet, hvorefter styrelsen skal godkende de nye ejerforhold.

Fibia ejer i dag 45 pct. af tele- og internetselskabet Waoo og kan dermed blokere beslutninger i selskabet. Men en såkaldt allonge  har betydet, at Fibia reelt har afstået retten til at blokere beslutninger fra de andre ejerselskaber.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs