ITWatch

TDC Net vil hente en større del af omsætningen udefra

Knap en tredjedel af TDC Nets omsætning kommer udefra, og den andel skal gerne stige, lyder det fra adm. direktør.

Andreas Pfisterer, adm. direktør, TDC Net. Foto: PR/TDC

Infrastrukturdelen af TDC, der fredag præsenterede sit nye navn, TDC Net, ser gerne, at en større del af omsætningen kommer fra eksterne parter. Det siger Andreas Pfisterer, adm. direktør for TDC Net, til Berlingske.

Eksterne leverandører kan leje sig ind på TDC Nets infrastruktur, og Andreas Pfisterer oplyser, at 30 pct. af TDC Nets omsætning kommer udefra. Det skal gerne vokse ifølge direktøren.

Efter opsplitningen af TDC består koncernen ud over TDC Net af de kundevendte aktiviteter i Nuuday, som blandt andet favner Yousee, Fullrate og Telmore. Men Nuuday vil ikke få særbehandling af søsterselskabet TDC Net.

"Hvis vi f.eks. annoncerer, at vi ruller fibernet ud i et bestemt område af Danmark, får Nuuday besked samtidig med alle andre kunder som Boxer, Kviknet og Fastspeed. Sådan skal det være. Vi skal være loyale mod ideen om, at vi er blevet separeret, og at der er åben adgang til alle TDC's net. Dermed får Nuuday samme behandling som alle andre, selv om vi naturligvis værdsætter, at de er vores største kunde," siger Andreas Pfisterer til Berlingske.

TDC lancerer nyt navn til infrastrukturselskab

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger