ITWatch

Ud af TDC efter 18 år: Nu skal jeg være fuldtidsfar

TDC's finansdirektør for Nuuday forlader selskabet efter en lang årrække og vil nu passe ungerne og løbe.

Foto: PRIVATFOTO

TDC har omlagt toppen af sin nye privatkundeorganisation og det betyder farvel til Simon Højmose Kristensen, der forlader selskabet efter 18,5 år i en stribe finansstillinger i selskabet. Han endte med posten som finansdirektør i Nuuday, der i dag overtages af Christina Bisgaard Laursen, som også har en lang årrække bag sig i TDC-koncernen.

"Ny chef, ny organisationsstruktur og nyt team. Og jeg forlader TDC Koncernen efter 18,5 år," skriver han på Linkedin til sit netværk.

Han vil nu tage en pause og være far på fuld tid i et år, skriver han.

"Arbejdet har dog også fyldt en stor del af min tid gennem de seneste mange år. Så nu er planen at jeg det næste år skal være fuldtidsfar til mine 4 piger, jeg skal se meget mere til familie og venner, familien skal også ud og rejse, og jeg skal se, om jeg stadig kan løbe en maraton under 3 timer," skriver han.

Han indbyder andre til at byde på kaffe eller en løbetur rundt om Lyngby Sø, skriver han.

Han har været i TDC siden 2001 hvor han blev uddannet på Københavns Universitet. Siden dengang, hvor TDC har skiftet ejer flere gange og både har været af og på fondsbørsen, har Simon Højmose Kristensen været alt fra finansanalytiker over vice president i finansafdelingen på gruppeniveau til altså at være finansdirektør i Nuuday.

TDC henter to nye direktører til Nuuday

Tidligere SE-selskab er for første gang i overskud: "Det har været et rigtig, rigtig fedt år"

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger