ITWatch

Fastspeed runder 10.000 kunder

Internetleverandøren Fastspeed har nu mere end 10.000 kunder, og det er efter kun fem måneder på markedet. Vi har sat en ny agenda på markedet, mener direktøren.

PR
Foto: PR

Fastspeed, der leverer internetforbindelser til danskerne via TDC's net, har efter blot fem måneder på markedet rundet 10.000 kunder.

Det skriver Berlingske.

Selskabet, der gik på markedet tidligere i år, fokuserer udelukkende på at levere hurtigt internet, så telefoni og andet netværk må andre spillere stå for. På den måde er det lykkedes Fastspeed at konkurrere benhårdt på priserne, hvilket har fået flere andre aktører med.

Det er adm. direktør, Jens Raith, stolt af, forklarer han til Berlingske.

"Jeg er ret imponeret over, at vi nu har rundet 10.000 kunder så hurtigt og samtidig har formået at sætte en ny agenda på det danske bredbåndsmarked. Vi har tydeligvis ramt noget, som kunderne vil have, og nu har selv TDC's YouSee, Fullrate og Hiper sænket priserne med henholdsvis 100 og 50 kroner om måneden, hvor de i starten af i år hævede priserne med henvisning til TDC's behov for investeringer," siger han til Berlingske.

Fastspeed lejer sig lige nu ind på TDC's kabel-tv-net, og virksomheden leverer kun én internethastighed, hvilket er den højeste, der kan lade sig gøre på det pågældende netværk.

TDC får flere brands ind på Ewiis net

TDC får ny manager i sin engrosforretning

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger