ITWatch

Flyselskab tester ny trådløs internetteknologi

Flypassagerer kan måske få glæde af en ny internetteknologi fremover, der både har høj hastighed og lav reaktionstid, skriver Berlingske.

Foto: Regis Duvignau/Reuters/Ritzau Scanpix

Air France tester i øjeblikket den nye trådløse internetteknologi Lifi, der ikke bevæger sig via radiobølger som Wifi, men bevæger sig via lysbølger.

Det skriver Berlingske.

Lifi, der er udviklet af selskabet Latécoère, har både høj hastighed og lav reaktionstid. Ifølge Air France kan den nye teknologi derfor være med til at skabe en helt ny brugeroplevelse for flypassagerer fremover.

Flyselskabet peger blandt andet på, at det vil blive muligt at game ombord. Under en testflyvning havde selskabet derfor en gruppe computerspillere med, som spillede mod hinanden på flyveturen fra Paris til Toulouse.

"Vi er meget stolte over at være det første flyselskab, der lancerer et LiFi-udstyret fly. Jeg er overbevist om, at denne oplevelse vil bane vejen for nye underholdningsoplevelser under flyvningen for vores kunder, især med hensyn til spil," siger Antoine Laborde, innovationschef i Air France.

Danske virksomheder lurepasser på 5G: "Det er stadig kejserens nye klæder i erhvervslivet"

TDC-selskab fokuserer på etablering af moderselskabets fibernet

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger