ITWatch

Telenor-direktør med ansvar for selskabets butikker mister sin stilling

Telenor har sat to chefer fra bestillingen som følge af en reorganisering. Ændringerne kommer kort tid efter afsløringer af snyd i teleselskabets butikker.

Foto: Telenor/PR

Kort tid efter afsløringen af systematisk snyd med kundeforhold i Telenor-butikker har to chefer i teleselskabet mistet deres job. Det skriver Ekstra Bladet.

Telenors retaildirektør, der har haft det øverste ansvar for teleselskabets butikker, har mistet sin stilling. Derudover er en distriktschef, som havde ansvar for butikkerne i Vestsjælland, hvorfra sagen er udsprunget, blevet opsagt.

"I forbindelse med en planlagt reorganisering og samling af vores salgs-, markeds- og servicekanaler har vi nedlagt en række ledelsesstillinger - herunder stillingen som retaildirektør," lyder det i et skriftligt svar fra pressechef Alice Klitholm Duch til Ekstra Bladet.

Hvilken rolle afsløringen af snyd i selskabets butikker spiller for omorganiseringen, ønsker Telenor ikke at oplyse, men pressechefen uddyber, at distriktschefen i Vestsjælland nu er stoppet i Telenor, mens den nu forhenværende retaildirektør er dialog med selskabet om andre muligheder i koncernen.

Danske telebutikker udleverer sim-kort helt uden at se ID

Telenor-skandale vokser voldsomt: Hundredvis af kunder ramt

Telenor vil kompensere svindelramte kunder

Telenor vil politianmelde medarbejdere efter svindel

Telenor bortviser chef for at snyde kunder

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger