ITWatch

Waoo vil sælge internet i hele landet efter fusion

Som konsekvens af fusionen mellem SE og Eniig vil Waoo sælge internetforbindelser på alle åbner fibernet i hele landet.

PR/Waoo
Waoo bliver landsdækkende, siger adm. direktør Jørgen Steensgaard. Foto: PR/Waoo

Danmarks fjerdestørste internetleverandør Waoo vil fremover være at finde i hele landet, skriver Berlingske.

Årsagen er fusionen mellem SE og Eniig under navnet Norlys, der blev blåstemplet af konkurrencemyndighederne i går.

Waao har Eniig som medejer, mens SE ejer konkurrenten Stofa. Derfor var der udsigt til, at Waoos kunder i Nord- og Midtjylland ville blive sendt i armene på Stofa, når fusionen var tilvejebragt.

"Det ville være en katastrofe, hvis fusionen betød, at alle vores kunder blev flyttet over. Derfor har Waoos bestyrelse besluttet, at vi nu er blevet registreret som serviceudbyder. Det betyder, at kunderne køber tv og internetforbindelse direkte hos Waoo. Det betyder, at Waoo bliver landsdækkende, fordi vi nu kan gå ud på alle de fibernet i Danmark, hvor vi kan leje os til adgang," siger Jørgen Stensgaard, administrerende direktør for Waoo, til Berlingske.

Konkurrencerådet har stillet som betingelse, at Norlys skal holde sig fra kundeforholdene det næste år. Det vil give Waoo tid til at få teknikken på plads, så selskabet kan fortsætte med at levere tv og internet til kunderne i Nord- og Midtjylland, selv om Eniig skulle trække sig fra sit næsten 28 pct. store ejerskab af Waoo for at gøre Stofa til Norlys' primære leverandør.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger