ITWatch

Waoo sætter endnu en streamingpakke på menuen

Efter at have lanceret sin første pakke med kun streamingtjenester tager Waoo nyt skridt og sender streamingpakke på markedet mere målrettet børnefamilier.

Morten Degn
Foto: Morten Degn

Bredbånds- og tv-distributøren Waoo tager bestik af det voksende streamingforbrug og søsætter nyt tv-produkt, oplyser selskabet.

For at tappe ind i markedsudviklingen lancerede Waoo i marts en streamingpakke med samlet adgang til TV 2 Play og Viaplay Film og Serier med en indbgget mængderabat. Den pakke får nu en større udgave med i alt fire tjenester, og den er mere målrettet børnefamilier.

Ud over de to streamingtjenester i den eksisterende pakke giver det nye tilbud adgang til Nordisk Films streamingtjenester Dansk Filmskat, der har danske film-evergreens på programmet, samt Min Bio, der indeholder børnefilm- og serier, og som indtil for nylig også var en del af teleselskabet Telmores indholdspakke.

"Forbrugerne har taget godt mod den første streamingpakke, som vi introducerede i marts. Det er især fordelen ved at kunne samle sine medieindkøb ét sted, som tiltrækker kunderne. Derfor udvider vi nu med en større pakke, og vi forventer at kunne tilbyde flere nye streaming-tilbud senere i år," udtaler Waoos adm. direktør, Jørgen Steensgaard, i meddelelsen.

Den nye streamingpakke koster 199 kr. månedligt – men stiger til 249 kr. fra næste år, hvilket vil gøre den indbyggede mængderabat mindre.

Denne artikel er leveret af ITWatchs søstermedie MediaWatch.

Hele Danmark kan kigge med, når Mathias yder kundeservice

Antenneformand langer ud: Yousee agerer meget presset og aggressivt

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger