ITWatch

Familien Zibrandtsen skyder millioner i netværksfirma

En spiller, der vil udfordre de traditionelle netværksoperatører inden for IoT, får kapital fra milliardærfamilien Zibrandtsen.

Claus Zibrandtsen, adm. direktør i Inqvation. | Foto: inQvation/PR

Den velhavende familie Zibrandtsen har via selskabet Inqvation investeret et encifret millionbeløb i netværksudbyderen Onomondo, skriver Børsen.

"Jeg har kendt og fulgt de her drenge i en del år, og de har bygget startups siden gymnasiet. Nu er de kommet frem til en forretning, der adresserer markedet på en hel ny måde og med sikkerhed kan komme ud og udfordre de etablerede spillere. Vi ser allerede stor interesse fra nye potentielle kunder," siger Claus Zibrandtsen, adm. direktør i Inqvation.

Bag Onomondo står ungdomsvennerne Michael Karlsen og Henrik Aagaard. Selskabet har udviklet en netværkstjeneste, der skal bruges af producenter af alt fra bycykler til elmålere, som gerne vil have deres produkter koblet op på internettet.

I dag er netværkstjenesten forbundet til over 700 netværk i alle verdens lande pånær fem.

Mere fra ITWatch

Antenneforening køber aarhusiansk net af Stofa

Efter afgørelsen af voldgiftssag hjemtager Antenneforeningen Aarhus bredbåndsnet fra Stofa og lancerer nyt selskab. Målet er at sænke priserne og få antallet af kunder til at vokse i de kommende år, fastslår direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs