ITWatch

Familien Zibrandtsen skyder millioner i netværksfirma

En spiller, der vil udfordre de traditionelle netværksoperatører inden for IoT, får kapital fra milliardærfamilien Zibrandtsen.

Claus Zibrandtsen, adm. direktør i Inqvation. | Foto: inQvation/PR

Den velhavende familie Zibrandtsen har via selskabet Inqvation investeret et encifret millionbeløb i netværksudbyderen Onomondo, skriver Børsen.

"Jeg har kendt og fulgt de her drenge i en del år, og de har bygget startups siden gymnasiet. Nu er de kommet frem til en forretning, der adresserer markedet på en hel ny måde og med sikkerhed kan komme ud og udfordre de etablerede spillere. Vi ser allerede stor interesse fra nye potentielle kunder," siger Claus Zibrandtsen, adm. direktør i Inqvation.

Bag Onomondo står ungdomsvennerne Michael Karlsen og Henrik Aagaard. Selskabet har udviklet en netværkstjeneste, der skal bruges af producenter af alt fra bycykler til elmålere, som gerne vil have deres produkter koblet op på internettet.

I dag er netværkstjenesten forbundet til over 700 netværk i alle verdens lande pånær fem.

Mere fra ITWatch

Det "skræmmende" spionvåben Pegasus får Folketinget til at øge beskyttelsen

Fremmede magter har overvåget telefonerne hos toppolitikere og magtkritiske journalister ud over Europa. I Danmark advarer PET om, at ”visse politikere og embedsmænd er prioriterede mål” for aflytning, og Folketinget vil nu beskytte danske politikere mod et bestemt overvågningsprogram. Europa-Parlamentet er allerede gået i gang.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs