ITWatch

Teleselskab: "Teknologi har revolutioneret vores markedsføring"

Teknologi og algoritmer har givet mobilselskabet 3 en formel på, hvornår det kan betale sig at annoncere digitalt, og hvornår man skal holde sig til traditionelle medier.

Foto: Jan Bjarke Mindegaard

3 har altid villet være den anderledes dreng i klassen af teleselskaber. Med skæve reklamer med rapperen Snoop Dogg og Baywatch-stjernen David Hasselhoff har Danmarks fjerdestørste mobilselskab skilt vandene.

Nu går teleselskabet endnu engang nye veje på marketingfronten, hvor teknologi og kunstig intelligens er blevet 100 pct. styrende for, hvordan 3 skal kapre mobilkunder fra konkurrenterne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs