ITWatch

Ewii lander fiberaftale med kommune

Fredericia har valgt Ewii som leverandør af fibernet til en del af kommunens institutioner.

Foto: ritzau/Carsten Andreasen

13 institutioner i Fredericia Kommune får i slutningen af august en ny fibernetforbindelse fra Ewii. I løbet af efteråret vil yderligere tre institutioner bliver koblet på leverandørens fibernet.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Baggrunden for valget af leverandøren skyldes et behov for en mere smidig løsning og bedre support med en personlig tilknyttet konsulent, lyder det fra kommunen, og det spiller sammen med Ewiis baggrund som lokal spiller med hovedsæde i Kolding.

"Vi er lokalt forankrede i Trekantområdet og er på den måde mere fleksible i forhold til at kunne hjælpe, hvis der opstår problemer. Erhvervskunder kan ringe direkte til os uden at skulle igennem flere lag, så ved problemer, der kræver et teknikerbesøg, kan vi være til stede på ganske få timer," udtaler Klaus Stenger, salgschef i EWII Bredbånd, i meddelelsen.

Fredericia Kommune har i dag en dækningsgrad på 91 pct., når det kommer til muligheden for at få fibernet. Kommunens rådhus var blandt de første bygning herhjemme, der blev koblet på fibernettet i slutningen af 1990’erne.

Eniig afsætter 150 mio. til fiberbredbånd 

Fiberproducent fortsætter fremgang på dansk marked 

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs