ITWatch

Retssag om telekunders persondata ender ikke i Højesteret

Det endelige punktum er sat i sagen om teleselskabernes udlevering af kunders persondata i pirat-sager. Det sker, da Procesbevillingsnævnet nu har afvist, at der er grundlag for, at sagen kan prøves i Højesteret.

Skal danske teleselskaber pålægges at udlevere kunders persondata til private virksomheder, når kunderne ulovligt har downloadet film? Det var spørgsmålet, da advokatfirmaet Njord Law Firm på vegne af rettighedshaverne indledte en retssag mod Telia og Telenor sidste år.

Sagen blev først prøvet i Retten på Frederiksberg, hvor retten afgjorde, at de danske teleselskaber fortsat skulle udlevere kundeoplysninger. Sagen blev dog anket og endte i Østre Landsret, som i maj omstødte afgørelsen fra byretten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: 80/20-splittet er på vej ud og det betyder mere budget til innovation

Innovation har fået en helt ny betydning efter corona, og virksomheder er nødt til at prioritere innovation, hvis de vil overleve. En positiv tendens er dog, at den traditionelle 80/20-opdeling af it-budgettet er på vej ud i mange virksomheder og erstattes af en 60/40-opdeling, hvor en større del vil gå til innovation, skriver Lars-Bo Klausen fra Vmware i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs