ITWatch

Coop dropper mobilprogram og indgår samarbejde med Yousee

Dagligvarekæden Coop nedlægger sit mobilprogram i løbet af 2018 og indgår i stedet et samarbejde med TDC-ejede Yousee. Samarbejdet betyder kontante fordele for de af Coops 1,7 mio. medlemmer, som vælger at skifte, lyder det fra parterne.

Der kommer ikke mobiler på hylderne, men Coop-medlemmerne kan fremover handle for en procentdel af deres mobilregning.

Fra 15. juni vil Coop-medlemmer, der også er mobilkunde hos det TDC-ejede teleselskab Yousee, hver måned kunne sætte 5 pct. af deres mobilregning ind på deres Coop-medlemskort og bruge dem til at handle for. Det er resultatet af et nyt samarbejde mellem Coop og Yousee, som samtidig betyder lukning af Coops eget mobilselskab.

Det skriver TDC i en pressemeddelelse.

"Vi er glade for aftalen, fordi den indebærer, at vores medlemmer altid har adgang til de mest tidssvarende løsninger inden for mobiltelefoni. Coop og vores medlemsprogram skal favne den danske husstand og dets udgifter – her er telefoni centralt. YouSee og Coop har samme høje digitale niveau, hvorfor vores muligheder og fremtid er ret spændende," lyder det i pressemeddelelsen fra Anders Mittag, direktør for Coops medlemsprogram & Digitale Kanaler.

Samarbejdet betyder dog ikke, at kunderne skal forvente salg af mobiltelefoner eller andet i butikkerne, da samarbejdet udelukkende fungerer på de digitale kanaler. Det fremgår ikke af meddelelsen, hvor mange telekunder Coop har i dag, men fra Yousee lyder det, at der også for teleselskabet er tale om en god idé.

"Vores kunder bliver mere og mere digitale, og derfor giver det rigtig god mening for os at samarbejde med Coop, der ligesom os har fokus på den digitale kundeoplevelse. Vi er glade for, at vores kunder nu ikke kun får adgang til Danmarks bedste netværk samt vores musiktjeneste med over 30 mio. musiknumre, men også mulighed for at opspare bonus, som de kan veksle til dagligvarer," siger Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee, i meddelelsen om samarbejdet.

Verizon i Danmark går 44 millioner tilbage og ender med minus

AT&T-afgørelse løber med opmærksomheden i roligt marked

Yousee udvider roaming med otte lande uden for EU

Telia vil købe Bonniers tv-division trods regeringskritik

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger