ITWatch

AT&T-afgørelse løber med opmærksomheden i roligt marked

AT&T's overtagelse af Time Warner fylder på det amerikanske aktiemarked.

Foto: Nasdaq

AT&T kan få del i rampelyset tirsdag aften, hvor der ventes en retsafgørelse på, om selskabet får lov til at overtage Time Warner, hvilket vil skabe en gigant med 275 mia. dollar i markedskapital. USA's regering har tidligere modsat sig AT&T's overtagelse af TimeWarner, da politikerne mener, at det vil give teleselskabet for meget magt i medielandskabet og føre til prisstigninger.

AT&T-aktien stiger 0,8 pct. i formarkedet, mens Time Warner går 0,3 pct. frem.

Ifølge CNN Money har dagens afgørelse potentiale til at ændre mediebranchen i USA, og hvis overtagelsen bliver godkendt, har der været forlydender om, at Comcast , der blandt andet ejer NBC, NBCUniversal, Xfinity og Telemundo, kan komme med et officielt overtagelsestilbud på 21st Century Fox, som ellers har indgået en betinget aftale med Disney.

I formarkedet falder Comcast-aktien 0,1 pct., mens 21st Century Fox og Disney går henholdsvis frem med 1,1 pct. og tilbage med 0,3 pct.

Forinden den amerikanske børsåbning har tøjkoncernen Lands' End desuden fremlagt et regnskab for første kvartal, der bød på en fremgang på knap 12 pct. i omsætningen til 299,8 mio. dollar. Til sammenligning havde analytikerne ifølge Bloomberg News ventet en omsætning på 285 mio. dollar i kvartalet.

Det sammenlignelige salg faldt dog 18,9 pct. i kvartalet, hvilket særligt skyldes et fald i salget i butikkerne i den amerikanske varehuskæde Sears.

Aktien stiger 12,6 pct. i formarkedet.

/ritzau/FINANS

Svensk regering vil ikke bremse Telias mulige milliardkøb

Odenseansk it-selskab napper ny salgschef fra KMD

 

Forsiden lige nu

Skat udviklede ny softwarerobot på 14 dage

En bunke på 30.000 mindre sager hos Skat blev sidste år startskuddet til at udvikle en softwarerobot, der kunne tage sig af sagsbehandlingen. I dag har Skatteforvaltningen etableret et kontor med 11 medarbejdere til at udvikle automatiseringsløsninger.

Microsoft omrokerer på direktionen i Danmark

Microsoft Danmark ryster posen og skifter ud på direktørposter. Det betyder, at der kommer nye chefer i spidsen for it-selskabets kommercielle salg samt for det tekniske løsningssalg.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger