ITWatch

AT&T-afgørelse løber med opmærksomheden i roligt marked

AT&T's overtagelse af Time Warner fylder på det amerikanske aktiemarked.

Foto: Nasdaq

AT&T kan få del i rampelyset tirsdag aften, hvor der ventes en retsafgørelse på, om selskabet får lov til at overtage Time Warner, hvilket vil skabe en gigant med 275 mia. dollar i markedskapital. USA's regering har tidligere modsat sig AT&T's overtagelse af TimeWarner, da politikerne mener, at det vil give teleselskabet for meget magt i medielandskabet og føre til prisstigninger.

AT&T-aktien stiger 0,8 pct. i formarkedet, mens Time Warner går 0,3 pct. frem.

Ifølge CNN Money har dagens afgørelse potentiale til at ændre mediebranchen i USA, og hvis overtagelsen bliver godkendt, har der været forlydender om, at Comcast , der blandt andet ejer NBC, NBCUniversal, Xfinity og Telemundo, kan komme med et officielt overtagelsestilbud på 21st Century Fox, som ellers har indgået en betinget aftale med Disney.

I formarkedet falder Comcast-aktien 0,1 pct., mens 21st Century Fox og Disney går henholdsvis frem med 1,1 pct. og tilbage med 0,3 pct.

Forinden den amerikanske børsåbning har tøjkoncernen Lands' End desuden fremlagt et regnskab for første kvartal, der bød på en fremgang på knap 12 pct. i omsætningen til 299,8 mio. dollar. Til sammenligning havde analytikerne ifølge Bloomberg News ventet en omsætning på 285 mio. dollar i kvartalet.

Det sammenlignelige salg faldt dog 18,9 pct. i kvartalet, hvilket særligt skyldes et fald i salget i butikkerne i den amerikanske varehuskæde Sears.

Aktien stiger 12,6 pct. i formarkedet.

/ritzau/FINANS

Svensk regering vil ikke bremse Telias mulige milliardkøb 

Odenseansk it-selskab napper ny salgschef fra KMD 

 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs