ITWatch

Central bredbåndsstrategi er ny for TDC-formand

De nye TDC-ejere har en vision om, at alle danskere skal have adgang til 1 gigabit bredbånd i midten af 2020'erne. Den målsætning var ukendt for den nye - midlertidige - bestyrelsesformand, da ITWatch mandag satte ham i stævne.

Foto: PR/Tele2

Et af TDC's nye ejeres vigtigste argumenter for at købe selskabet har været, at det skal danne grundlag for en omfattende udbygningsplan for det danske bredbåndsnet.

Men da ITWatch i går mødte TDC's nye bestyrelsesformand, Mike Parton, havde han ikke hørt om de nye ejeres målsætning om at stå i spidsen for at rulle 1 gigabit bredbånd ud til alle danskere i midten af 2020'erne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Stifter sælger livsværk til One.com

Stifter af Simplesite, Morten Elk, har sammen med den øvrige ejerkreds solgt virksomheden, som han har opbygget gennem 20 år. Køber er det kapitalfondsejede svenske One.com.

Professorer opfordrer Nets til at sælge MitID-forretning til danske købere

Nets bør sælge NemID og MitID til danske operatører, fordi der er tale om kritisk infrastruktur, lyder det fra to professorer, efter at området for digitale signaturer har fået et til-salg-skilt på hos betalingsselskabet. Digitaliseringsstyrelsen understreger, at en mulig køber skal have geografisk placering i Danmark.

IDC: Krisen udløser et skifte i it-branchen

Fremtiden byder på stort fokus på at reducere omkostninger fremfor at frembringe innovative løsninger til danske virksomheder. Det spår IDC Nordic i et it-marked, der i stigende grad rammes af høje renter og høje energipriser. De it-selskaber, der har glemt at omstille sig, bliver ramt, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs