ITWatch

Boxer frygter regning for nyt teknologiskift

Der kan vente en stor regning til tv-selskabet Boxer, når man fra 2020 skifter sendeteknologi. 20 pct. af selskabets kunder kan miste signalet, siger Boxer-chefen til Børsen.

Foto: Ritzau Scanpix/Simon Skipper

Op til 20 pct. af tv-selskabet Boxers kunder står til at miste signalet på deres tv, når man skifter sendeteknologi i 2020.

Det skriver Børsen.

Selskabets adm. direktør Ulf Lund siger til Børsen, at han frygter at op til 50.000 kunder kan komme i klemme. Sendesignalet ændres som følge af nye krav baseret på en politisk beslutning fra april 2020. Den kan give ca. 50.000 af Boxers 250.000 tv-kunder sort skærm.

"Det her er jo ikke en situation, vi er skyld i. Så jeg synes egentlig, at staten burde hjælpe økonomisk. Kunne man ikke bruge bare en brøkdel af de penge, man får ind på auktionen, på at løse problemet?" spørger Ulf Lund med henvisning til, at udbud af nye sendelicenser til blandt andet mobilt bredbånd ventes at indbringes op til en milliard, som Ulf Lund så mener bør bruges på at sikre, at disse brugere stadig kan se tv efter skiftet.

Ny udfordrer klar til milliardsats på danske datacentre 

Itadel har fundet ny topchef 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs