ITWatch

Mobilselskabs topchef: Momssag kan tage op til tre år

Tvisten om korrekt afregning af moms i sagen mellem 3 og Skat har endnu ikke nået en afgørelse i ankesagen. Teleselskabets direktør Morten Christiansen fortæller til ITWatch, at sagen kan tage op til tre år.

Morten Christiansen, adm. direktør i 3. | Foto: PR/3

Teleselskabet 3's ankesag mod Skat om afregning af moms er stadig undervejs.

Det fortæller selskabets adm. direktør Morten Christiansen til ITWatch om sagen, der startede i slutningen af januar, hvor Skat gav 3 en ekstra skatteregning på 418 mio. kr.

"Den (Skats afgørelse, red.) er anket, og så må vi se, hvor hurtigt der kommer respons. Jeg tror, at de har pligt til at reagere inden for tre år, og så kan vi håbe på, at det kan gå hurtigere. Men det er et langvarigt sagsforløb," siger Morten Christiansen til ITWatch.

"Vi mener, vi har ret, og det er derfor, vi har anket."

Så I forventer at vinde ankesagen, når den engang bliver afgjort?

"Vi håber på, at vi kan opnå en enighed med Skat. Foreløbigt var Skat ikke enige med os. Det er noget, vi har taget til efterretning og indrettet os efter. Men vi har ikke tænkt os at acceptere det uden at prøve sagen i en højere instans," understreger han.

Han understreger dog, at et nederlag i ankesagen og dermed ændring af momspraksis ikke vil betyde højere priser til selskabets kunder.

"Så havde du set det, hvis det var det, der var vores reaktion på det."

3's momssag vækker opsigt i telebranchen

3 taber millionbeløb på skattesag 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs