ITWatch

Morten Strunge laver sin største enkeltinvestering til dato

En hollandsk medieplatform får tilført flere millioner kr. af Morten Strunge, stifteren af mobilselskabet Onfone.

Foto: Lars Krabbe

Serieinvestoren Morten Strunge skyder 7,5 mio. kr. i Blendle og træder samtidig ind i medieplatformens bestyrelse, skriver Børsen.

Det hollandske selskab står bag en platform, hvor brugerne kan læse og lytte til produkter fra nogle af verdens største medier - bl.a. New York Times og Time Magazine - og den nye kapitalindsprøjtning skal ifølge Børsen bruges på at få selskabet til at vokse.

"Problemstillingen for en avis er, at nyhederne skal frem, uanset om der er læsere til det eller ej. Jeg kan godt forstå, det er sådan, men jeg tror, at hvis man skal få det travle menneske til at prioritere nyheder frem for underholdningskanaler som Facebook eller Netflix, skal det ske på en samlet platform," siger Morten Strunge til Børsen.

Han blev rig, da han solgte det nu hedengangne mobilselskab Onfone til TDC og har siden haft penge i et andet teleselskab, Plenti, ligesom han også tjente gode penge på at sælge e-bogsplatformen Mofibo til Storytel.

Ifølge Børsen stillede Morten Strunge som krav for sin hidtil største enkeltinvestering, at Blendle skulle ændre sin forretningsmodel til en abonnementsordning i stedet for, at brugerne betalte hver gang, de læste en artikel.

"Mobilmarkedet er faldet mere til ro, efter Plenti er stoppet som selvstændigt selskab"

Morten Strunge forlader ledelsen i Storytel 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs