ITWatch

Ericsson får nye ansigter i koncernledelsen

Koncendirektionen får to nye medlemmer hos netværksleverandøren Ericsson. Årsagen er blandt andet, at 5G og andre nye teknologier skal mere i fokus hos den øverste ledelse.

Foto: Ericsson

Svenske Ericsson får nye personer i sin koncernledelse. Erik Ekudden, der siden maj har været teknisk direktør - CTO - bliver indlemmet i netværksleverandørens øverste ledelse og får titel af senior vice president.

Årsagen er, at udvikling af ny teknologi spiller en stadig vigtigere rolle, siger adm. direktør Börje Ekholm i en pressemeddelelse.

"Erik Ekudden leder vores teknologiske strategi og er en nøgle for, at vores kunder får succes, fordi vi er en af brikkerne i det næste store teknologiskifte mod 5G og IoT. Erik vil tilføre vigtige perspektiver til koncerndirektionen, og jeg er glad for at få ham ombord."

Samtidig har Ericsson udnævnt Xavier Dedullen som juridisk direktør, efter at Nina Macpherson har valgt at gå på pension. Også han vil tage plads i koncerndirektionen.

Ericsson nedskriver for milliarder og skuffer på indtjeningen

Ericsson lander finansiering til 5G-udvikling 

Mere fra ITWatch

Russisk svar på Google vil ud af landet

Internationale sanktioner har fået selskabet bag søgemaskinen Yandex til at ville trække sine forretninger ud af Rusland. Det er dog umiddelbart nemmere sagt end gjort.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs