ITWatch

Formand lagde føler ud til aktionærer i november - men fik våd klud i februar

"En vild weekend," kalder bestyrelsesformand Pierre Danon tiden, hvor et konsortiums købstilbud blev offentligt kort tid efter fusionsplanerne med MTG. På TDC's generalforsamling løfter han sløret for forløbet.

Foto: PR/TDC

TDC arbejdede med en fusion med medieselskabet MTG Nordic i løbet af efteråret, men på nogle få hektiske dage i februar indså formand Pierre Danon, at aktionærerne foretrak et salg til et konsortium af danske pensionskasser og australske Macquarie.

Det fortæller bestyrelsesformanden på TDC's generalforsamling, hvor han forsvarer, at han ikke oplyste aktionærerne om de første indikative bud fra konstoriet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs