ITWatch

Dansk Aktionærforening klar med kritik af TDC-top til generalforsamling

Der bliver ikke set med milde øjne på især TDC-bestyrelsens ageren i den seneste tids fusions- og opkøbstumult omkring telekoncernen, lyder det fra Dansk Aktionærforening, som møder op på dagens generalforsamling med kritik.

Foto: PR/TDC Group

Fra TDC's side er der i forhold til dagens generalforsamling ikke lagt op til diskussion om det forestående salg af koncernen til kapitalfonden Macquarie og de tre danske ATP, PFA, PKA. Den linje er Dansk Aktionærforening dog ikke enig i, og møder op med hård kritik af TDC-toppen - især bestyrelsen.

Det skriver Børsen.

"Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi er meget pikerede over hele forløbet. Det er virkelig et lavpunkt i graden af aktionærvenlighed, der er kommet til udtryk her. Og vi mener, at pilen peger på TDC's bestyrelse," fortæller Leonhardt Pihl, direktør i Dansk Aktionærforening til Børsen.

Han forklarer, at et især er den manglende information til aktionærerne, som foreningen er utilfreds med. Blandt andet kritiserer han, at den nu mislykkede MTG-handel kom fuldstændig uventet fra aktionærene, som blot kunne se kursen falde voldsomt, hvorefter der pludselig kommer meldinger om et muligt opkøb fra konsortiet - hvor TDC-bestyrelsen tilmed har hemmeligholdt det oprindelige bud på koncernen.

TDC-boss drosler ned på omdiskuteret bestyrelseskarriere 

TDC-køber kan skyde sig selv i foden med opsplitning 

UBS køber atter op i TDC 

Telenor taber retssag til TDC i Norge 

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs