ITWatch

Oister åbner for fri data, mens Plenti lukker ned

Oister har taget rollen som leverandør af fri data til mobilen på sig, efter det blev meldt ud, at det TDC-ejede Telmore opsluger selskabet Plenti og lukker for fri data-abonnementer.

Foto: Jens Dresling/Ritzau/Arkiv

Oister lancerer et nyt abonnement med fri data, og underbyder i samme ombæring konkurrenten Plenti med 70 kr. pr. abonnement. Det vil dermed stadig være muligt for forbrugerne at få fri data-abnnonementer til mobilen, selvom Telmore med overtagelsen af Plenti lukker for det TDC-ejede selskabs udbud af fri data-abonnementer.

Det skriver Ekstra Bladet.

Fair Use-grænsen (den mængde data kunden reelt har til rådighed) for Oisters nye "fri data"-abonnementer kommer til at ligge på 1000 gigabyte om måneden, men ifølge Oister må kun 60 gigabyte om måneden bruges som modemfunktion - altså hvor andre enheder bruger telefonens forbindelse til at komme på nettet.

Prisen for Oisters nye abonnement kommer til at ligge på 129 kr. om måneden, hvor det Plenti i dag tager 199 kr. for samme type abonnement. Plenti-tilbuddet har dog en begrænset levetid efter Telmores overtagelse af selskabet. Telmore har ikke tidligere haft fri data i sine abonnementer, og den plan kommer man til at forfølge, lyder det fra Telmores direktør, Jens Grønlund, som over for Ekstra Bladet påpeger, at kun meget få kunder gør brug af muligheden.

"Vores erfaring er, at over 95 procent af vores kunder fint kan nøjes med de data, de har i deres pakker i dag," siger han til Ekstra Bladet.

3-direktør: "Vi skal hente mellem 50.000 og 100.000 kunder netto i år" 

TDC satser på netværk - men danskerne kigger mest på pris 

Oister-tilbud skal holde Plentikunder fra at flytte væk 

TDC's kursmål får et løft på 10 pct. 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs