ITWatch

Waoo med ny millionnedsættelse af kapitalen

Fiberleverandøren Waoo dækker et millionunderskud i 2016 med en stor nedsættelse af kapitalen, som man også har gjort tidligere. Selskabets direktør fortæller til ITWatch, at det er en planlagt manøvre.

Waoos adm. direktør, Jørgen Stensgaard. | Foto: PR/Waoo

(Præciseret 14.40: Tredje afsnit er blevet opdateret, da det kunne opfattes som, at selskabet havde et underskud på 45 mio. kr. i 2016. Det korrekte er, at en kapitalnedsættelse på 45 mio. kr. var med til at dække et underskud på 16,8 mio. kr.)

Fiberleverandøren Waoo dækker et stort underskud i 2016 med en nedsættelse af kapitalen på 21 mio. kr. Det viser en ændring i virksomhedsregistreret (CVR-registret).

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

IDC: Opkøbsbølge efterlader hele it-branchen et nyt sted

Der bliver dagligt købt it-selskaber i en af de mest voldsomme opkøbsbølger i mange år, og det er udtryk for en kraftig forandring af it-branchen, som er i gang netop nu, mener analytiker. Han ser Visma og EG som eksempler på selskaber, der tegner den fremtidige udvikling.

Klumme: Metaverset er mere end virtuelle mødelokaler og sjove avatarer

Facebook (nu Meta), Apple og Microsoft taler alle om fremtidens internet også kendt som The Metaverse. Visionen er ét stort virtuelt univers, hvor alle er forbundet til alle og det er især noget virksomheder kan være de første til at nyde godt af, skriver Sune Wollf, CTO hos Synergy XR, i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs