ITWatch

TDC udskyder generalforsamling

Som konsekvens af fusionsplanerne med MTG Nordic har TDC besluttet at udskyde sin generalforsamling. (Opdateret med svar fra Konkurrencemyndighederne, red)

Foto: /Ritzau Scanpix/Uffe Weng

Fusionsplanerne med medieselskabet MTG's nordiske tv-forretning får TDC til at udskyde sin generalforsamling til en ikke fastlagt dato.

I en fondsbørsmeddelelse fra 1. februar oplyser teleselskabet, at det forventes, "at Transaktionen (inkl. fusionen) vil blive fremlagt til godkendelse på TDC's ordinære generalforsamling. Tid og sted følger."

På TDC's hjemmeside har det hidtil fremgået, at generalforsamlingen vil finde sted på den planlagte dag 8. marts, men TDC's presseafdeling bekræfter overfor ITWatch, at den er skubbet til en anden dato. Uden at man endnu kan forklare hvornår det skal være.

Udskydelsen af generalforsamlingen kan også få konsekvenser for tidshorisonten for TDC’s mulige fusion med MTG Nordics. Den skal formelt set godkendes af konkurrencemyndighederne i Danmark og Norge. Den proces vil dog formentlig først blive påbegyndt, når selskabernes aktionærer formelt set har vendt tommelfingeren opad til fusionen. Som udgangspunkt skal der nemlig være en vis sikkerhed for, at en fusion realiseres, før Konkurrencestyrelsen begynder at behandle en sag.

"Der skal være rimelig stor sikkerhed for, at en fusion bliver til noget, før vi for alvor begynder at bruge kræfter på at kigge på den. Hvis det er meget usikkert, er det typisk ikke noget, som vi investerer voldsomme ressourcer i," siger Søren Bo Rasmussen, kontorchef i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Det er uklart, hvornår generalforsamlingen vil finde sted, men den skal formelt være afholdt inden 29. april, oplyser TDC.

TDC-bestyrelse kræver bedre bud på selskabet

Investor opfordrer til kovending i TDC's MTG-fusion  

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs