ITWatch

Konkurrent efter milliardfusion: "Det skaber en virkelig potent kombination"

Fusionen mellem TDC og MTG Nordic ryster ikke nødvendigvis konkurrenterne. Både Telia og Telenor fortæller, at strategien fortsætter uforandret, mens Boxer/Stofa vil kigge nærmere på situationen og give deres besyv i sagen til konkurrencemyndighederne.

Ulf Lund, adm. direktør i Boxer TV. | Foto: PR/Boxer

Dagens nyhed fra TDC og medievirksomheden MTG Nordic, der blandt andet står bag TV3 og streamingtjenesten Viaplay, sender et klart signal til konkurrenterne.

I Boxer og Stofa, som begge ejes af SE, er nyheden blevet modtaget med begejstring. Da ITWatch fanger adm. direktør i Boxer TV, Ulf Lund, til et interview om, hvad milliardfusionen får af betydning for hans selskab, starter han med at understrege, at det er tale om mere end blot en konkurrent, der bliver større.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: 80/20-splittet er på vej ud og det betyder mere budget til innovation

Innovation har fået en helt ny betydning efter corona, og virksomheder er nødt til at prioritere innovation, hvis de vil overleve. En positiv tendens er dog, at den traditionelle 80/20-opdeling af it-budgettet er på vej ud i mange virksomheder og erstattes af en 60/40-opdeling, hvor en større del vil gå til innovation, skriver Lars-Bo Klausen fra Vmware i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs