ITWatch

Deutsche Telekom på opkøb i Holland

Deutsche Telekom overtager Tele2's hollandske selskab, skriver Bloomberg.

Foto: Nigel Treblin/AP/Polfoto

Deutsche Telekom AG overtager det hollandske datterselskab i den svenske Tele2-koncern. Det sker for at styrke sin position som det tredjestørste telefonselskab i landet, skriver Bloomberg.

Dermed vil det store tyske selskab manifestere sig på markedet overfor det tidligere monopol i Holland, Royal KPN, som er blevet udfordret af joint venturet bestående af Liberty Global og Vodafone Group, hvilket har skabt intens konkurrence på markedet, skriver mediet.

"Vi har startet vores rejse for at udfordre det hollandske marked, og vi vil skabe en stærk angriber af duopolet KPN og Vodafoneziggo," siger Thorsten Langheim, leder af Deutsche Telekoms koncernledelse, der har ansvaret for det hollandske marked.

Tele2 har forsøgt at være en udfordrer i Holland, men vælger altså i stedet at sælge ud.

"Tele2 og T-Mobile konkurrerer nu mod to spillere, der til sammen sidder på mere end 80 pct. af den hollandske mobil og fastnetmarked," skriver Tele2 i en meddelelse.

Handlen ventes godkendt i løbet af 2018, skriver mediet.

Telenor indstiller tysk teleprofil til bestyrelsen 

Forventningerne stiger til den svenske datacenterindustri 

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs