ITWatch

Telmore-stifter uddeler julehjælp til enlige forsørgere

Efter en lille gestus på nettet, hvor Telmores stifter ville give penge til enlige forsøgere, er han blevet begravet i råb om hjælp.

Frank Rasmussen, direktør for CubeIO. Fotograf: Meremobil.dk | Foto: Meremobil.dk

Telmores stifter Frank Rasmussen ville bare dele lidt ud og hjælpe fire enlige forsørgere med penge til at klare julen. Derfor slog han et opslag op på Facebook, hvor han tilbød fire enlige hver 2500 kr. til at klare julen.

"Hvis der er en enlig far eller mor, der har svært ved at få julen til at hænge sammen, giver jeg 2500 som bidrag til fire familier. I alt 10.000," skrev Frank Rasmussen i opslaget, som nu er delt 740 gange.

Frank Rasmussen bad om en besked fra de, der følte, at de var i målgruppen. Nu er hans indbakke begravet i råb om hjælp.

Står bag flere selskaber

Frank Rasmussen har stiftet en stribe af selskaber med teleselskaberne Telmore og Bibob som de mest kendte. Selskaber, som har indbragt ham og hans aktionærer millioner.

Han er rystet, siger han.

"Jeg har modtaget flere hundrede henvendelser. Jeg er virkelig berørt over at se, hvor mange der har så få penge, at de ikke er i stand til at købe lidt mad og en lille gave til deres børn til jul."

Han siger, at han fik ideen, da han så en enlig mor på sin cykel en kold morgen med et lille barn på cyklen.

Han har nu ændret gaven til at være 1000 kr. til 10 forskellige enlige forsørgere for at dække endnu flere.

Frank Rasmussen siger, at arbejdet for udsatte fylder stadigt mere for ham. Således har han engang fået skofirmaet Ecco til at donere 300 par Goretex støvler til hjemløse i København, og han har med sine børn deltaget aktivt i tøjindsamling, levering af mad med mere til hjemløse i København.

"Jeg er, nok lidt overraskende, ret blå i mine politiske holdninger. Men jeg er ved at kaste op, hver gang talen går på at tage mere fra de svageste og samtidig belønne de rige. Det er uhørt på samme tid at sænke både topskat og bilafgifterne," siger han.

"Jeg syntes, det er pinligt, at vi, samtidig med vi har så stor social elendighed, vælger at en Ferrari skal blive knap en million billigere," siger han.

TDC og de mange bejlere  

Carsten Dilling henter tidligere Yousee-direktør til it-selskab 

 

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs