ITWatch

Leverandørskift kostede forsinkelser til kunderne hos RTX

Televirksomheden RTX måtte meddele kunder, at deres bestilte varer var blevet forsinket. Det påvirkede kvartalsresultat, beretter RTX-direktør.

Nordjyske RTX berettede for nylig om fortsat fremgang og vækst. Selskabet, der er specialiseret i trådløse netværk og telekommunikationsløsninger, kom ud af året med en omsætning på 433,5 mio. kr. og et ebitda-resultat på 77,2 mio. kr.

Resultatet kom dog ikke i hus uden bump på vejen. Det skriver Computerworld.

Teknologivirksomheden blev nemlig ramt af problemer med en underleverandør, og det påvirkede kvartalsresultatet.

"Hvis det hele var sket en måned før, så var det aldrig kommet til at stå i vores kvartalsrapport. Grunden til at jeg skrev det var, at vores aktionærer og andre kunne se, at vi har det her som et opmærksomhedspunkt," fortæller adm. direktør Peter Røpke til Computerworld.

Han fastslår samtidig, at udfordringerne med underleverandøren sidenhen er løst.

RTX regner med fremgang i regnskabsåret 2017/18 

RTX-topchef: Vi skal fordobles på fem år 

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs