ITWatch

Nokia benægter 100 milliarders købstilbud på hoppende amerikansk aktie

Ifølge CNBC var Nokia på vej med et bud på 16 mia. dollar, svarende til 100 mia. kr., på Juniper, for at slå de to forretninger sammen.

Foto: Antti Aimo-Koivisto

Nokia afviser meldinger i amerikanske medier om, at selskabet skulle være på vej til at byde på selskabet Juniper Networks, der ligesom finnerne producerer udstyr til telenetværk.

Nokia skriver i en meddelelse, udsendt kl. 2.20 i nat lokal tid i Finland, at selskabet normalt ikke kommenterer markedsrygter, men på grund af de meget specifikke oplysninger, bragt frem af CNBC, har det alligevel en udtalelse:

"Nokia er ikke i øjeblikket i forhandlinger med eller i gang med at forberede et bud på Juniper Networks med henblik på at købe det selskab," lyder det fra Nokia.

Ifølge CNBC var Nokia på vej med et bud på 16 mia. dollar, svarende til 100 mia. kr., på Juniper, for at slå de to forretninger sammen.

De meldinger fik Juniper, som ved børslukketid var værdisat til 11,1 mia. dollar, til at stige op mod 25 pct. i eftermarkedet i USA. Oven på Nokias afvisning skulle aktien dog være faldet tilbage til en kurs omkring udgangspunktet, skriver Bloomberg News.

/ritzau/Finans

Nokia trukket ned af minusvækst og svag driftsindtjening

Her siger man nej tak til Apple, men ja tak til Nokia 

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs