ITWatch

Trump-regering bremser storfusion mellem telegigant og CNN-ejer

Det amerikanske justitsministerium stikker nu en kæp i hjulet for telekoncernen AT&T's storopkøb af medieselskabet Time Warner og lægger sag an for at forhindre en fusion.

Foto: PR/AT&T

Der bliver ikke noget storbryllup mellem telekoncernen AT&T og medieselskabet Time Warner, der bl.a. ejer CNN, hvis det står til de amerikanske myndigheder.

Mandag anlagde det amerikanske justitsministerium et søgsmål for at forhindre AT&T's bud på 85,4 mia. dollar for Time Warner i at blive en realitet, skriver flere internationale medier, herunder CNN, Financial Times og Washington Post.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs