ITWatch

Tele

Dansk Erhverv: Bekymrende at 5G-auktioner udskydes

Dansk Erhverv har tidligere været stærkt kritiske overfor mulighederne for en udskydelse af de kommende frekvensauktioner til blandt andet 5G. Nu kom udskydelsen så og organisationen venter at sagen prioriteres højt.

Kviknet indgår aftale med Fibia

Fibia inviterer endnu en internetudbyder ind på sit fibernet. Fynske Kviknet bliver det nyeste tilbud til de cirka 500.000 kunder.

3 opretter ny enhed for at styrke sats på IoT

Teleselskabet 3 placerer al sin IoT-forretning under nyt brand. Der skal sættes skub under udviklingen af forretningsområdet, som selskabet vil vækste gennem partnerskaber, lyder det fra direktør.

TDC tænder for sit 5G-net

Fra i dag har TDC sat strøm til sit 5G-net. Teleselskabet fremhæver i annoncer, at 5G på sigt vil åbne for selvkørende biler, men maner også til besindighed. Kunderne vil ikke komme til at mærke den store forskel med det samme.

Huawei slås for det danske marked og sit omdømme

Huawei er endnu en gang løbet ind i problemer. Denne gang fordi selskabet vil lave Youtube-videoer til børn. På trods af – eller måske nærmere på grund af – stormvejret fortsætter det kinesiske selskab sin charmeoffensiv i Danmark. ITWatch var med, da Huawei fredag inviterede den danske presse til morgenmad i København.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger