ITWatch

Tele

TDC's gæld svulmer med 14 milliarder på et halvt år

På et halvt år er TDC's rentebærende nettogæld vokset til 36,9 mia. kr. Men finansdirektør Stig Pastwa forsikrer, at der er råd til investeringer. Nogle af pengene fra Get-salg skal bruges til at nedbringe gæld, mens det er uklart, hvad der skal ske med resten.

Fusion baner vejen for en helt ny type virksomhed

Topchefen for fusionsvirksomheden Globalconnect og Broadnet vil skabe noget, der ikke er der i forvejen. Bølgen af virksomheder, der vil i cloud, skaber grundlag for den vækstplan, der er lagt for de to selskaber. Men selskabet mangler stadig et navn.

TDC henter chefkonsulent fra ministerie

Den nyansatte chefkonsulent kommer fra en stilling i Energi-, Forsynings- og Klimaministeriets departement, hvor han var ansvarlig for at koordinere ministeriets EU-arbejde på teleområdet.

Borgmester: Folketingets bredbåndsambitioner er urealistiske

Lejre Kommunes borgmester mener ikke, at målet om, at alle danske adresser i 2020 skal have adgang til en hastighed på 100 mbit download, er realistisk. Han bruger sin egen kommune som udgangspunkt og fortæller, at Lejre er "langt fra" at nå målet.

Stofa er ramt af hackerangreb

Uvedkommende har fået adgang til knap 2.000 Stofa-kunders data. Stofa har midlertidigt lukket 'Mine Sider' af sikkerhedsmæssige årsager, oplyser selskabet.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger