ITWatch

Tele

Fastspeed går ind på Ewiis net

Ewii lukker udfordreren Fastspeed ind på sit fibernet. Det er ottende udbyder, der skal levere fiber i Trekantområdet. For Fastspeed er det første kommercielle aftale med et energiselskab.

Dansk Nokia-chef ser ikke konflikt i spørgsmålet om private 5G-net

Ifølge Nokias danske landechef er det vigtigt, at industrien får adgang til frekvenser til deres private 5G-netværk, skriver hun i et opslag på Linkedin. Hun mener dog ikke, at der skal laves reservationer til private netværk i den kommende 3,5GHz-frekvensauktion. (Rettet)

Fagforening advarer mod brug af teledata

Statens Serum Institut ønsker at bruge teledata til at bremse udbredelsen af coronavirus, men det forslag møder kritik fra fagforeningen Prosa. "Vi behøver ikke at tilsidesætte alt for mange af vores grundlæggende rettigheder som borgere i et frit og demokratisk land," lyder det.

3 giver nødpakke til kunder

3-kunder får rabat på ekstra data i den kommende tid. Samtidig giver teleselskabet en nødpakke til kunder, der er strandet i udlandet.

Coronavirus æder båndbredde en masse

I løbet af den første hele arbejdsuge under regeringens tiltag mod smitte af covid-19 har danskerne ifølge Telia brugt op til 40 pct. mere data og talt 60 pct. mere i telefon end normalt.

Telenor-koncernen udpeger ny CFO

Telenor Group skifter finansdirektør, da den nuværende CFO fremover skal stå i spidsen for selskabets forretning i Asien. Afløseren er fundet internt.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger