ITWatch

Tele

Nu forklarer TDC masseudsendelser af fejlmails

En beklagelig menneskelig fejl ligger bag masseudsendelser af test-mails til nuværende og tidligere Yousee-kunder, lyder det fra Yousees topchef. Han beklager over for kunderne. Erhvervsstyrelsen er involveret i sagen.

Samsø siger farvel til bredbånd drevet af frivillige

Efter planen er det frivilligt drevede bredbåndssignal på Samsø lukket ved udgangen af 2019. Det sker, når Fibia er færdig med at lægge fiberkabler i jorden. Det frivllige net har stået, siden øens bredbåndsleverandør gik konkurs for seks år siden.

Konkurrent opfordrer TDC til at åbne sine net

Fiberkapløbet er i gang, og hos en af de store spillere hilser man TDC's nye investeringer velkommen. "Jeg håber, at TDC fortsat vil arbejde for en smidigere åbning af al infrastruktur," siger Niels Duedahl, der skal lede energi- og bredbåndskæmpen Norlys.

TDC fejlsender mail til ukendt antal kunder

TDC har ved fejl udsendt en mail til tidligere og nuværende kunder med tilbud på 1000 mbit bredbånd. TDC undersøger sagen internt. Forbrugerrådet vurderer, at det kan være i strid med reglerne.

TDC får flere erhvervskunder - men omsætningen falder

Der vil i en periode være et skifte i TDC Erhvervs mobilforretning. Et skifte, hvor omsætningen godt kan falde, selvom telekoncernen får flere nye kunder. Det fortæller koncernens finansdirektør. Skiftet skyldes et fokus på digitale løsninger frem for hardware.

TDC-ejer vidste godt at australsk partner "ikke var duksedrenge"

Danske ATP var klar over, at den australske bank Macqaurie, der er kommet i stormvejr som følge af sagen om massiv svindel med udbytteskat, gik til stregen, når det handler om skat. Det siger ATP-chef Christian Hyldahl. Alligevel investerede man sammen med banken i TDC.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger