ITWatch

Tele

Telebranchen tager godt imod bredt teleforlig

Den brede politiske opbakning til teleforliget er godt nyt, lyder det samstemmende fra branchen. Aftalen bliver generelt positivt modtaget i sektoren, men flere aktører kan godt se torne i buketten af initiativerne. "Uambitiøst forlig," lyder skudsmålet fra Dansk Erhverv og IT-Branchen.

Bred politisk enighed skaber langsigtede forlig

NYHEDSANALYSE: Med et nyt teleforlig med opbakning fra alle partier ligger fundamentet til en afløser for et af de mest sejlivede politiske forlig, der har dannet fundament for dansk telebranche siden tiden før dot.com-krisen.

Flere danskere klipper kablet til tv-distributøren

Færre og færre danskere har en tv-pakke, mens også andelen, der overvejer at droppe tv-pakkerne, stiger, viser undersøgelse fra Wilke. Flere efterspørger kombineret produkt med både streaming og flow-tv.

Ny TDC-formand har is i maven over topchef-exit

Det er ikke et stort problem, at Pernille Erenbjerg stopper som topchef i TDC, fordi der er et stærkt ledelseshold under hende, fortæller TDC's nye bestyrelsesformand til ITWatch. "Jeg vil ikke tage nogen fra ledelsen for givet," understreger han.

Analytikere undrer sig over TDC-ejere

De danske pensionskasser og australske Macquarie har fået en "rodet entré" som ejere af TDC, mener teleanalytiker Morten Imsgard overfor Berlingske Business. Senest er topchefen Pernille Erenbjerg smuttet.

Central bredbåndsstrategi er ny for TDC-formand

De nye TDC-ejere har en vision om, at alle danskere skal have adgang til 1 gigabit bredbånd i midten af 2020'erne. Den målsætning var ukendt for den nye - midlertidige - bestyrelsesformand, da ITWatch mandag satte ham i stævne.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger