ITWatch

Tele

Antenneforening køber aarhusiansk net af Stofa

Efter afgørelsen af voldgiftssag hjemtager Antenneforeningen Aarhus bredbåndsnet fra Stofa og lancerer nyt selskab. Målet er at sænke priserne og få antallet af kunder til at vokse i de kommende år, fastslår direktør.

Gyldendal sælger streamingtjeneste til konkurrent

Forlaget Gyldendal frasælger sin bogstreaming-tjeneste til online-boghandelen Saxo.com, der ejes af JP/Politikens Hus. Gyldendal begrunder salget med dårlig økonomi og behov for konsolidering. (Opdateret)

Organisation øger presset på tidligere KMD-chef i propaganda-sag

Journalistorganisationen Reportere Uden Grænser (RSF) kalder nu på de franske myndigheder for at beordre, at Eutelsat, der har den tidligere KMD-boss Eva Berneke som topchef, skal stoppe med at videresende tre russiske propagandakanaler, som virksomheden har modtaget kritik for i den seneste tid.

Fortsat brug af Google Analytics kan give store bøder

Det koster mindst 40.000 kr. at pseudonymisere Google Analytics-data, som gør fortsat brug af tjenesten lovlig. Det vil ramme mindre virksomheder, som samtidig kan forvente store bøder, hvis de ikke følger den nye kendelse, hårdt.

Norlys fastholder priserne på tv-pakker

Norlys, der ejer Stofa, vil gøre alt, hvad man kan for at undgå prisstigninger på tv-pakker i 2023, som blandt andet Yousee har været nødt til at sætte i værk.

Ericsson: 5G er klar til at skabe store forandringer

De danske teleselskaber var hurtigt ude af busken med investeringer i 5G, og nu er kapaciteten så høj, at forandringerne står på spring. Mange brancher vil opleve markante forandringer, når de lukker teknologien indenfor, spår netværksselskabet.

1 - 25 af 4397

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs