ITWatch

Tele

Vodafone løftes af storaktionær

Teleudbyderen Vodafone løfter mandag sit kursmål på baggrund af, at teleselskabet e& fra De Forenede Arabiske Emirater lørdag købte knap ti pct. af aktierne.

Analytikere: TDC Net-chef kan tage tid at erstatte

Den afgående chef hos TDC Net, Andreas Pfisterer vil være attraktiv for mange udenlandske teleoperatører, der overvejer at gå samme vej til som TDC. Men trods stor rotation i telebranchen, hænger hans afløser ikke på træerne, mener analytiker.

Topchef forlader TDC Net

Infrastrukturdelen af den tidligere TDC-koncern, TDC Net, skal have ny chef. Selskabet har netop meddelt, at Andreas Pfisterer stopper efter gensidig aftale (Opdateret)

Halvdelen af 3's netværk er nu på 5G

Teleselskabet 3 har tilført 23 kommuner til deres liste over steder i landet, hvor 5G eller opgraderet 4G er tilgængeligt. Halvdelen af netværket er nu på 5G.

Teleområdet holder flyttedag: Flytter ind i ny styrelse

Lanceringen af Regeringens digitaliseringsstrategi tidligere torsdag bød også på etableringen af en ny styrelse, der får navnet ’Styrelsen for Dataforsyning og infrastruktur’. Teleområdet flytter fra Energistyrelsen til den nye styrelse.

Nuuday vinder mobilkunder men taber indtjening

TV-kunderne og bredbåndskunder fortsætter med at forlade Nuuday i en lind strøm - og første kvartal blev en drøj omgang for selskabet, der måtte notere sig en faldende driftsindtjening i kvartalet. Det går bedre hos TDC Net.

1 - 25 af 4216

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs