ITWatch

Tele

Kommune trækker konkursramt telerådgiver i landsretten

I en sag om et skrinlagt bredbåndsudbud forsøger Ringkøbing-Skjern Kommune at få erstatning fra den nu krakkede telerådgiver Netplan. Kommunen tabte sagen i byretten, men har anket sagen til landsretten, hvor første retsmøde er afholdt.

TDC kan stå tilbage som vinder ved fiber-regulering

Erhvervsstyrelsen vil lette grebet om TDC på bredbåndsmarkedet. En analytiker mener, at TDC bør gnide sig i hænderne, mens selskabet selv fremhæver, at der med udspillet er tale om et "relevant og vigtigt skridt" i retning af en fremtidssikret regulering.

Wingmen Solutions opnår kraftig vækst under krisen

Behovet for infrastruktur og sikkerhed har sendt Wingmen Solutions ud med et kraftigt overskud under coronakrisen, viser selskabets regnskab. Bundlinjen vokser med hele 7 mio. kr., og det er ikke slut her, lyder det fra selskabet.

Jyske fiberselskaber frygter milliondyre slag fra myndighederne

Flere små energiselskaber er ifølge Erhvervsstyrelsen blevet så dominerende, at de skal reguleres for at sikre en sund konkurrence på bredbåndsmarkedet. Men det er helt i skoven, mener selskaberne. Stik mod hensigten vil reguleringen føre til højere priser for kunderne, påpeger de.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger