ITWatch

Tele

Nokia rasler ned på rød dag

Finske Nokia er ramt af, at kunden Verizon har valgt at satse på en 5G-chip fra konkurrenten Samsung. Det er med til at sende selskabets aktie ned.

Fiber driver fremgangen i hurtigt internet

94 pct. af alle boliger og virksomheder i Danmark har adgang til hurtigt bredbånd. Særligt investeringer i fibernet trækker i den rigtige retning, lyder det fra Energistyrelsen.

Norlys-formand vil have fingrene i infrastruktur som led i mobilplan

Norlys har lanceret en plan for at komme ind på mobilmarkedet, men den kræver, at selskabet kan købe infrastruktur, fortæller bestyrelsesformand. Dermed afskriver han muligheden for at købe en masse mobilkunder og derefter leje sig ind på et andet selskabs infrastruktur.

Norlys åbner hele sit fibernet

Efter en lang proces melder Norlys, at konkurrenter kan leje sig ind på det gamle SE-fibernet i Sønderjylland. Dermed er hele Norlys' fibernet åbnet for konkurrenter.

Norlys-chef: "Nu har vi i hvert fald meldt os rimelig klart på banen"

Det er for tidligt at melde ud, hvordan Norlys' nye mobilsatsning skal spille sammen med resten af forretningen, lyder det fra chefen bag, Ulf Lund. Første skridt er dialog med de andre spillere på markedet. "Inden vi har gjort det, tror vi, at det er dumt at lægge sig for meget fast på noget."

Norlys' lange dans omkring mobilmarkedet

ANALYSE: Norlys er igen på banen med store ambitioner på mobilmarkedet. Det er langt fra første gang, omend ambitionerne nu lyder noget mere konsistente end tidligere. Gennemfører Norlys sine planer, vil det føre til store forandringer i telebranchen.

Fibernet trækker læsset i telebranchens investeringsridt

Investeringerne i den digitale infrastruktur skød i vejret sidste år, hvor især udbygningen af fibernettet var i fokus. Til gengæld faldt branchens overskud markant, og det får flere brancheorganisationer til at råbe vagt i gevær.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger