ITWatch

Tele

Granskning af elkoncerners regnskaber kan blive svækket

Forsyningstilsynet kan ikke pålægge danske elkoncerner at udlevere oplysninger om deres kommercielle aktiviteter – blandt andet bredbånd – udover dem, der er offentligt tilgængelige. "Det vil selvfølgelig have betydning for resultatet i den analyse, vi kommer til at udføre," siger Carsten Smidt, direktør i tilsynet.

3 klar til at fortsætte med Huawei

Hos TDC-konkurrenten 3 vil adm. direktør Morten Christiansen fortsat holde alle muligheder åbne for at benytte Huawei. Han påpeger, at 3 har et andet samarbejde med den kinesiske leverandør end TDC, og at man derfor ikke kan sammenligne de to selskaber.

Ericsson hiver alt teleudstyr fra Huawei ned

Ericsson er "stolte" af den nye aftale med TDC. "Der bliver tale om en fuld modernisering af netværket, så alt Huawei-udstyr vil blive erstattet med udstyr fra Ericsson," lyder det. (Rettet)

TDC planlægger landsdækkende 5G i 2020

Der er nye takter fra TDC, som nu melder ud, at det kommende 5G-netværk ikke kun skal rettes mod de store byer, men fra slutningen af 2020 skal være landsdækkende.

TDC lukker et af to store huller

Analyse: TDC fyrer Huawei som leverandør af fremtidens 5G-net og trækker Ericsson tilbage i folden. Dermed har TDC løst et af to store potentielle udfordringer.

Topchef er ude af TDC

Louise Knauer har forladt TDC's topledelse. Hun sad med ansvar for sikkerhed, kunstig intelligens og wholesale, men er stoppet i TDC, da selskabets ejerskifte kolliderede med hendes barsel.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger