ITWatch

Microsoft Danmark afskediger 30 ansatte

Som led i den større organisationsændring, som Microsoft meddelte i sidste, skal Microsoft Danmark afskedige 30 medarbejdere, og omstille store dele af forretningen.

Adm. direktør Microsoft Danmark, Marianne Dahl Steensen. | Foto: PR/Microsoft

Som led i Microsofts internationale organisationsændring skal den danske afdeling afskedige 30 medarbejdere ud af den 550 mand store stab i Lyngby. I alt er 4000 stillinger på verdensplan blevet skåret væk. Stillingerne skal primært findes i salgs- og marketingsafdelingen.

Det skriver Computerworld.

Fra Microsoft Danmarks adm. direktør Marianne Dahl Steensen lyder meldingen, at de berørte stillinger omfatter roller, som man har valgt "at skære ned for", og at fællesnævneren for de berørte medarbejdere er, at der er tale om 'generalister og relationsfolk', som blandt andet omfatter account-managers.

Ifølge direktøren vil man i stedet geninvestere i mere tekniske stillinger, og at man skal ansætte flere med en teknisk baggrund og forståelse for industrien.

"Der er en kæmpemangel på hardcore it-kompetencer i virksomhederne, og kunderne spørger faktisk tit, om ikke vi har nogle medarbejdere, som de kan låne. Men vi har også mangel på tekniske kompetencer. Vi kan jo godt sidde her og snakke, men nogen skal altså også kode systemerne og gøre det. Og dem er der mangel på," siger Marianne Dahl Steensen.
 

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs