ITWatch

Adobe løftes oven på stærkt regnskab

Adobe kom stærkere ud af andet kvartal end forventet.

Det amerikanske softwarehus Adobe Systems havde godt nyt med til aktionærerne tirsdag aften, da regnskabet for andet kvartal af 2016/17 blev offentliggjort efter børslukketid.

Selskabet, der er verdenskendt for PDF-softwaren Adobe Reader, kom ud af kvartalet med et justeret resultat per aktie på 1,02 dollar. Det var 7 cent mere, end analytikere forudså ifølge Bloomberg.

Aktien i Adobe er efterfølgende steget 3,6 pct. på eftermarkedet.

I tredje kvartal regner Adobe med et justeret resultat per aktie på 1 dollar og en omsætning på 1,815 mia. dollar. Begge forudsigelser ligger marginalt højere end ventet blandt analytikerne.

Mere fra ITWatch

Cyberkriminelle søger i stigende grad mod Norden

En ny sikkerhedsrapport viser, at velhavende nordiske virksomheder i stigende grad er udsat for digital afpresning. På blot et år er antallet af angreb i Norden steget med hele 138 pct, mens EU som helhed har oplevet en stigning på 18 procent.

Sådan ser fremtidens jobtitler ud anno 2029

Hvordan ser arbejdsmarkedet ud i 2029? Det har det globale it-konsulenthus Cognizants fremtidsafdeling undersøgt. Resultatet er en række interessante jobtitler og et bud på fremtidens kompetencer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs