ITWatch

Configit henter to store kunder

Softwareselskabet opruster med to internationale industrikunder.

Partner i kapitalfonden Polaris Allan Bach Pedersen. Polaris er storinvestor i Configit | Foto: PR/Polaris

Configit, der producerer softwareløsninger til industrien, har hentet to store og vigtige kunder hjem i folden. Det fortæller partner i kapitalfonden Polaris Allan Bach Pedersen. Polaris er storinvestor i Configit.

"Vi har fået to vigtige kunder. Det er Volvo Group, der laver trucks og udstyr. Desuden har vi fået Huawei som kunder."

Partneren forklarer, at det er vigtige kunder for selskabet. Configit skal undergå en stor vækst den næste tid efter store investeringer i selskabets ledelse og bemanding og der skal blandt andet investeres i, at have den rette bemanding til, at håndtere kunder i denne størrelsesorden, siger han.

"Det er meget vigtige kunder for os, for det sender et stærkt signal for os. Det er vigtigt, at vi gør os godt indenfor de to områder, vi er i. Indenfor automobiles og indenfor industrial machinery. Så disse kunder er meget vigtige for os. Kunderne repræsenterer omsætning, der er betydelig på sigt."

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs