ITWatch

Configit henter to store kunder

Softwareselskabet opruster med to internationale industrikunder.

Partner i kapitalfonden Polaris Allan Bach Pedersen. Polaris er storinvestor i Configit | Foto: PR/Polaris

Configit, der producerer softwareløsninger til industrien, har hentet to store og vigtige kunder hjem i folden. Det fortæller partner i kapitalfonden Polaris Allan Bach Pedersen. Polaris er storinvestor i Configit.

"Vi har fået to vigtige kunder. Det er Volvo Group, der laver trucks og udstyr. Desuden har vi fået Huawei som kunder."

Partneren forklarer, at det er vigtige kunder for selskabet. Configit skal undergå en stor vækst den næste tid efter store investeringer i selskabets ledelse og bemanding og der skal blandt andet investeres i, at have den rette bemanding til, at håndtere kunder i denne størrelsesorden, siger han.

"Det er meget vigtige kunder for os, for det sender et stærkt signal for os. Det er vigtigt, at vi gør os godt indenfor de to områder, vi er i. Indenfor automobiles og indenfor industrial machinery. Så disse kunder er meget vigtige for os. Kunderne repræsenterer omsætning, der er betydelig på sigt."

Mere fra ITWatch

Dansk AI-virksomhed satser på sorte tal i år

Investorernes fokus på indtjening frem for vækst for enhver pris, har fået den danske AI-virksomhed 2021.ai til at justere sin strategi. Nu er sorte tal på bundlinjen for første gang inden for rækkevidde.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs