ITWatch

Danske Rovsing skifter ud på formandsposten

Softwareselskabet Rovsing får ny bestyrelsesformand, idet Karl Kristian Hvidt Nielsen fratræder.

Foto: Foto: Colourbox

Det vil fremover være Jørgen Hauglund, som står i spidsen for den danske softwareproducent Rovsing, som blandt andet leverer software til rumfarts-, bil- og forsvarsindustrien.

Han afløser dermed den tidligere bestyrelsesformand Karl Kristian Hvidt Nielsen, som fratræder af personlige årsager, da han på grund af øvrige jobmæssige forpligtigelser har vanskeligt ved at stå til rådighed for selskabet. Han fortsætter dog som menigt medlem i bestyrelsen. Det oplyser Rovsing i en meddelelse. 

Den nye formand Jørgen Hauglund har været medlem af Rovsings bestyrelse siden efteråret 2015, ligesom han både ejer og er adm. direktør for den finansielle rådgivningsvirksomhed Hacon. Han er samtidig bestyrelsesformand for The Donut Shop.

Rovsing har i de senere år kæmpet med underskud, og seneste tilgængelige resultat fra årsregnskabet 2015 viste et underskud på næsten 12 mio. kr. og en Ebitda på -2,1 mio. kr., hvilket blev beskrevet som "utilfredstillende" i årsrapporten.

Mere fra ITWatch

Mærsk dropper blockchain-platformen Tradelens

Der kommer ikke til at blive videreudviklet på den digitale platform Tradelens, som Mærsk har stiftet i samarbejde med IBM. Platformen lukker ved udgangen af første kvartal 2023 på grund af manglende opbakning.

Redaktør: Lippert rydder ud blandt bløde svenskere

Ledelsesrokaden i Globalconnect er en hård omgang for de svenske topchefer i det nordiske selskab. Den bløde stil passer formentlig ikke ind i det dansk-ledede selskab, vurderer redaktør for svensk telemedie.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs