ITWatch

Genbrugsappen Tradono henter 30.000 brugere om måneden

Loppemarkeds-appen Tradono vokser med op mod 30.000 brugere hver måned og har nu 750.000 brugere. En stor del af væksten tilskrives, at Tradono i modsætning til konkurrenterne udelukkende fungerer på mobilen, skriver Berlingske Business.

Tradono tiltrækker brugere i stor stil gennem en kombination af funktioner taget fra medier som Facebook, Instagram og Tinder, og et fokus udelukkende møntet på smartphones i modsætning til eksempelvis konkurrenten Trendsales.

Det skriver Berlingske Business.

Ifølge Mads Mathiesen, direktør for Tradono, appellerer Tradono i høj grad til de brugere, som i forvejen er vant til at bruge sociale medier og derved kan genkende mange af de funktioner og træk, som går igen i loppemarkeds-appen.

"Vores brugere har et andet mønster, end dem, der handler på andre netmedier. De sidder i bussen og tjekker, om der er sket noget, som man kender det fra Facebook eller Instagram," siger han.

Selvom brugertilvæksten på 30.000 om måneden er seks gange så stort som konkurrenten Trendsales' månedlige vækst på 5.000 brugere, er der stadig et lille stykke vej op til Trendsales' samlede brugertal på 950.000. Derudover har virksomhederne det tilfælles, at ingen af dem præsenterer overskud lige pt.

Tradono seneste regnskab viser et underskud på 4,5 mio. kr., så man er indtil videre afhængig af penge fra virksomhedens primære investorer Christian Stadil, Klaus Nyegaard fra Just-Eat og den schweiziske medievirksomhed Tamedia, som også ejer Trendsales.

Tradono blev stiftet i Danmark tilbage i 2014 og har i dag 12 fuldtidsansatte. Herudover har virksomheden også kontorer i Holland og Schweiz.

Forsiden lige nu

Klumme: Virksomheder skal sadle om for at følge med de stigende mængder data

Danmark er godt med, når det kommer til digitalisering. Men med IoT og større mængder data, der hvert sekund sendes til og fra devices, kommer der også større krav til hastigheden. Og vi har ikke tid til ventetid – så hvordan sikrer vi, at vi kan følge med i 2018? Det ser Tina Schou, næstformand i Datacenter Industrien, på i denne klumme.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger