Microsofts markedsværdi igen tæt på 2000 mia. dollar

Markedsværdien på Microsofts aktie var for en kort stund over 2000 mia. dollar, efter man præsenterede sin opdaterede søgemaskine, der understøttes af kunstig intelligens. 
Foto: Gonzalo Fuentes / Reuters / Ritzau Scanpix
Foto: Gonzalo Fuentes / Reuters / Ritzau Scanpix
Af Marketwire

Den amerikanske softwaregigant Microsoft steg igen tirsdag med 4,2 pct., da selskabet præsenterede sin opdaterede søgemaskine Bing, der nu støttes af kunstig intelligens.

Men faktisk var aktien i vejret med 4,7 pct. i løbet af handelen tirsdag, og på det tidspunkt var markedsværdien af aktien for en kort stund igen over 2 billioner dollar - eller 2000 mia. dollar. for første gang siden august sidste år.

Microsofts aktie er nu steget med 11,6 pct. siden nytår, men den er også gået op med 25 pct. siden den seneste bund i starten af november sidste år.

Ligesom de øvrige teknologiaktier er Microsoft gået op på baggrund af en forventning om, at den amerikanske centralbank senere i år vil pivotere og gå fra renteløft til rentenedsættelser.

Microsofts markedsværdi er nu på 1992 mia. dollar, så måske er der lagt op til et nyt forsøg på at krydse grænsen igen onsdag. Indtil da er Apple stadig alene om at have en markedsværdi over 2000 mia. dollar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også