Her er Nana Bules nye job

Den tidligere Microsoft-chef Nana Bule tiltræder nu en stilling som rådgiver i den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs, skriver hun på Linkedin.
Foto: Gregers Tycho/ERH
Foto: Gregers Tycho/ERH

Det bliver den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs, der får den tidligere Microsoft-chef Nana Bule ombord, afslører hun nu på Linkedin.

Den tidligere Microsoft-chef får titlen som ”operating advisor” for bankens Global Value Accelerator - en stillingsbetegnelse, der betyder, at Nana Bule skal arbejde med investeringer inden for grøn og digital omstilling.

”Jeg skal fokusere på tech, energi og klima-innovation, og arbejde med en portefølje inden for digital acceleration og bæredygtighed som en værdikæde,” skriver hun.

Den tidligere direktør for Microsofts danske afdeling tiltræder i dag, fremgår det af LinkedIn-profillen. Hun meddelte allerede sidste år i slutningen af november, at hun ville stoppe i Microsoft, hvilket formelt skete i januar efter mere end 20 år hos selskabet.

Allerede i november forklarede Nana Bule til Børsen, at hun skulle arbejde med bæredygtighed. Dengang forklarede hun også, at ansættelsesprocessen var startet sidste sommer.

”I mit næste job får jeg mulighed for at kombinere digitalisering og bæredygtighed i en kontekst, hvor der også er kapital til at accelerere begge agendaer,” sagde Nana Bule i et interview med Børsen om sin afgang.

Hendes afløser hos Microsoft Danmark er Mette Kaagaard, der kom til fra Deloitte.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også