ITWatch

Simcorp udvider samarbejde med landets største pensionskasse

Landets største pensionskasse reimplementerer Simcorp Dimension-system og ændrer væsentlige løsninger på tværs af pension og investeringsforretningen.(Opdateret)

Foto: Pr

”Midt i markedsuro, energikrise og krig på kontinentet er vi i ATP i gang med nok den største operationelle ændring i ATP’s historie i Pensions- & Investeringsområdet.”

Det skriver Kenneth Hallum Knudsen, COO i ATP Pensions and Investments, i et opslag på sin LinkedIn-profil.

Ifølge opslaget ændrer ATP forretningsmodel og reimplementerer i den forbindelse kernesystemet, Simcorp Dimension. Derudover er de gået i gang med at rydde op i flest mulige af selskabets større legacy-løsninger, og det er en omfattende proces.

”Når man i forvejen har en høj digitaliseringsgrad, som vi har, så betyder afgørende ændringer i kernesystemerne ringe i vandet, da alting hænger sammen teknisk,” skriver Kenneth Hallum Knudsen, COO i ATP Pensions and Investments, og fortsætter:

”Så mange væsentlige løsninger på tværs af Pensions- og Investeringsforretningen skal ændres. Derfor er der rigtig mange medarbejdere og chefer med i projektet på tværs af organisationen.”

Han kalder det ”en ønskeposition” at få lov til at bygge det operationelle set-up op fra bunden og gøre det endnu bedre, og han ryster ikke på hånden over beslutningen.

”Vores transition her i november er i mørkegrøn. Vi er selvfølgelig ikke i mål, og kæden kan sagtens hoppe af flere steder, men når man har fornemmelsen af at have de rette kompetencer ombord til at sætte den på igen, uanset hvorfor den måtte hoppe af, så kan man kun svare ”JA”, vi tør godt”, skriver Kenneth Hallum Knudsen.

Analytiker: Simcorp presset af få nye kontrakter og lønpres

Simcorp ventes tilbage i vækstsporet

Mere fra ITWatch

Russisk svar på Google vil ud af landet

Internationale sanktioner har fået selskabet bag søgemaskinen Yandex til at ville trække sine forretninger ud af Rusland. Det er dog umiddelbart nemmere sagt end gjort.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs